IMG 1452Ook dit jaar zal de avond4daagse Zoetermeer vanzelfsprekend weer van start gaan. Van 28 mei t/m 31 mei trekken vele kinderen en ouders weer over de Zoetermeerse paden. Er kan gekozen worden voor 5km of 10km per avond en de start is iedere avond vanaf 18 uur op de Markt in Zoetermeer.

Van maandag 9 april t/m vrijdag 11 mei 2018 is de digitale inschrijving voor het evenement geopend op www.avondvierdaagse.zoetermeer.nl. Er kan zowel individueel als met een groep worden ingeschreven.

Inschrijving vooraf kost als vanouds € 5,- per persoon. Met een ZoetermeerPas kost de inschrijving € 1,- per persoon. Natuurlijk ontvang je hiervoor op de laatste dag een medaille en op de rustplaatsen wat te drinken en een versnapering. Op 28 mei kunt u ook nog, vanaf 17.30 uur  ter plaatse inschrijven, dit kost u dan echter € 6,-

Op de slotavond wordt er een grandioze finish voorbereid op de markt in Zoetermeer. De medailles, muziek, de kraampjes van de sponsors dit jaar , met elkaar zorgen we voor een waanzinnig feest. Dit jaar zal er een wisselbokaal zijn voor de school/ groep dit opvalt in het enthousiasme, plezier en entertainment.

Ruim 40 mensen zetten zich dit jaar in om dit mooie evenement te organiseren. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om alles op rolletjes te laten verlopen.

De organisatie is nog dringend op zoek naar vrijwilligers voor de verkeersbegeleiding en bemanning van het startbureau en de rustplaatsen. Heb je interesse? Meld je aan of vraag meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-