Het Zoetermeerse koor The Sprinter Singers bestaat dit jaar 40 jaar en viert dat met een aantal jubileumconcerten. Het eerste concert met als thema ‘My chains are gone, an Easter celebration’ is op zaterdag 21 april in de Ichtuskerk in Zoetermeer.

Gospels

Het veertig koppen tellende koor wil met Engelstalige gospels, ballads én hedendaagse muziek haar liefdevolle boodschap uitdragen. Het koor staat onder leiding van Ies Roos, hij is nu 6 jaar dirigent van dit koor. Het concert wordt muzikaal begeleid door Émile Chappin op piano, Janneke Gossens op drums en Bas Janson op bas. Soliste is de Zoetermeerse Annemieke Lezwijn. De verteller van het concert is dominee Jaap van den Akker.

Kaarten

De kaarten voor dit concert kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  , of via het telefoonnummer 06-24576611. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om voor aanvang van het concert in de kerk kaarten te kopen. De Ichtuskerk is gevestigd aan de Parkdreef 258 in Zoetermeer.

tss  sprintersingers 

-advertenties-

-goede doel-