Het Festival Gluren bij de Buren trok weer heel wat bezoekers naar de vele huiskamers waar lokaal talent te bewonderen was. Bij maar liefst 64 Buren mocht gegluurd worden, vaak was dit in een huiskamer, maar ook organisaties en stichtingen stelden ruimtes beschikbaar voor de optredens.

Gluren bij de Buren Zoetermeer Patricia Munster 10  Gluren bij de Buren Zoetermeer Patricia Munster 8 

Het is voor de derde keer dat dit huiskamerfestival ‘Gluren bij de Buren’ is georganiseerd in Zoetermeer. Het is een podium voor lokale artiesten om hun talent te laten zien maar ook om in contact te komen met buurtbewoners. Met 64 locaties waar werd opgetreden was het onmogelijk om overal langs te gaan, maar meerdere locaties bezoeken was wel heel goed mogelijk. Veel mensen gingen op de fiets van het ene optreden naar het andere.

IMG 0350  IMG 0395 

In Zoetermeer is het festival mede mogelijk gemaakt door Floravontuur Promotie Zoetermeer, Fonds 1818, Zoetermeerfonds en de Gemeente Zoetermeer. Albert Heijn Zoetermeer zorgde voor de koffie, thee en koekjes.

Bij iedere huiskamer stond ook een blik waar een vrijwillige bijdrage in gedoneerd kon worden voor Gluren bij de Buren 2019 maar dat kan ook nog online. Voor meer informatie, kijk op Gluren bij de Buren.

 

Foto ('s) door: Patricia Munster, patriciareports.com 

Foto ('s) en video door: Ernst van Erkelens,  ernst.vanerkelens.nl

Video door: Jacques van Herten, www.youtube.com/channel/

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-