Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

BuurtmoestuinenDe Hof van Seghwaert is met steun van de gemeente Zoetermeer een initiatief gestart om in de wijk kleine buurtmoestuintjes te laten ontstaan. Alle wijkbewoners kunnen meedoen om de hele wijk nog groener te maken.

Het traject is eenvoudig. Eerst wordt er samen met de gemeente gezocht naar goede locaties in de wijk. Als er een goede locatie gevonden is kunnen deelnemers zelf bepalen hoe zij willen moestuinieren. Misschien in een vierkante-meter-bak of op een lapje grond. Individueel of met anderen.

In Seghwaert zijn vele groene plekjes die zich uitstekend hiervoor lenen. Bij voldoende animo volgt er medio april een cursus stadsmoestuinieren met de Max de Moestuinman.

Op zaterdag 17 maart is er tussen 10 en 15 uur een inloop voor informatie over dit project. Op 24 maart volgt een gezamenlijke fietstocht om de ideale plekjes te zoeken. Start van de tocht is om 10 uur in de Hof van Seghwaert, om 12 uur staat er een kopje soep en volgt een evaluatie van de gevonden plekken.

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot uiterlijk 22 maart.

De boomgaard ligt achter het buurtgebouw de Patio in Seghwaert (Gaardedreef 191).

-advertenties-

-goede doel-