20180308 123776Internationale Vrouwendag werd donderdag alweer voor de 17e maal in Zoetermeer gevierd met een gezellig en intiem feest voor alle vrouwen uit de stad. Veel van deze vrouwen komen ook graag elk jaar terug, op de vraag van wethouder Margreet van Driel welke vrouwen er vanaf het begin bij waren gingen vele vingers de lucht in.

20180308 123760  vrouwendag 4 

Wethouder van Driel opende het feestje voor de vrouwen met de boodschap om goed voor jezelf te zorgen. Vrouwen die zorgen voor een goede opleiding kunnen economisch onafhankelijk zijn, of, zoals de wethouder het noemde : "Emancipatie is zélf aan het roer staan!'

Ontmoeting tussen de vrouwen staat centraal op de Internationale Vrouwendag die elk jaar op 8 maart gevierd wordt. Dat vrouwen ontmoeting graag gepaard laten gaan met een gezellig praatje is bekend, af en toe moest er dan ook om stilte gevraagd worden om de optredens alle aandacht te geven! Vele geweldige optredens volgden elkaar op, harpistes van het CKC begonnen de avond met prachtig harpspel, gevolgd door een optreden van de 17-jarige Zoetermeerse zangeres Tyra Wierts. DJ Sweetie gaf een optreden en als hoofdact traden Desire, Nicky en Sandra van SugarLips op. Maar ook de dames van de modeshow verzorgd door Kledingbank MEVE konden op veel enthousiasme rekenen vanuit het publiek. De dames hebben in de afgelopen weken een complete outfit samengesteld bij de Kledingbank en showden deze met veel enthousiasme op de catwalk.

20180308 123725  20180308 123737 

Naast de optredens waren er vele workshops en lekkere hapjes. De dames konden zich bijvoorbeeld laten verwennen met een energetische massage van Praktijk Ayla, die al gauw voor de hele avond volgeboekt stond. Ook konden ze terecht voor een goed advies voor make-up en huidverzorging en werden er creatieve kaarten en bloemschikkunst gemaakt.

Foto's door: Rita Soutendijk en Sanne Jans

ozio_gallery_nano

-advertenties-

-goede doel-