Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

2017 03 07 Opening Crown BC 079 12 1Aan de Boerhavelaan heeft wethouder Rosier het nieuwe onderkomen van Crown Business Center geopend. In het voormalig FME gebouw aan de Mandelabrug zijn nu kantoren te huur voor startende en doorstartende ondernemers. De opening is onderdeel van het masterplan voor dit gebied langs de A12.

Op woensdag 7 maart opende Marc Rosier het nieuwe Crown Business Center, waar 13.000 m² kantoorruimte is voor kleine en middelgrote ondernemers. Het gebouw waar voorheen FME in zat ging tijdens de crisis steeds verder achteruit. Ook de omgeving was toe aan een verbetering. Met de komst van dit Business Center zal er weer meer bedrijvigheid zijn in dit gebied. In het pand is een restaurant, een vergaderzaal en kantoorruimte vanaf 20 m².

De wethouder opende het pand door de naam te onthullen. `Het gebied Boerhavelaan is nog niet waar we het hebben willen, maar we hebben weer een stap vooruit gezet`, aldus Marc Rosier.

 

Foto: JettenFoto

-advertenties-

-goede doel-