Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

luncroom weidemolenStadsboerderij De Weidemolen krijgt een nieuwe lunchroom. 'Brasserie Up' opent vanaf 1 maart de deuren op de stadsboerderij in Oosterheem. Na het stoppen van de vorige lunchroom zocht de gemeente naar een nieuwe sociale ondernemer voor De Weidemolen.

De nieuwe ondernemer heeft al een lunchroom in Den Haag, maar voor Zoetermeer is het de eerste vestiging. 'Brasserie UP' is naast een lunchroom ook een leerwerkbedrijf. Dat betekent dat leerlingen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt hier een horeca opleiding volgen. Na de opleiding gaan de leerlingen aan het werk bij andere horeca bedrijven.

Gezonde voeding

In de Zoetermeerse vestiging gaat 'Brasserie UP' samen met de medewerkers van De Weidemolen extra aandacht besteden aan gezonde voeding. Op de lunchkaart komen producten te staan van stadsboerderij De Weidemolen én misschien ook omliggende boerderijen.

Stadsboerderij De Weidemolen, Burgemeester Middelburglaan 2

foto: website gemeente Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-