Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Muziekavond ONC Parkdreef foto 1Het was één groot feest, de muziekavond van het Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef. Op dinsdag 6 februari lieten de leerlingen op het podium van De Boerderij hun zang- en muziekkunsten horen. Een aaneenschakeling van muzikaal talent op hoog niveau.

Ieder jaar organiseert het ONC Parkdreef de, inmiddels befaamde, muziekavond in De Boerderij. Al weken eerder hebben de leerlingen auditie gedaan voor een plekje in de show. Dit resulteerde in een grote variatie aan acts. Het enthousiaste publiek kon genieten van ingetogen zang, ruige rock, gierend gitaarspel en explosieve dans. De sfeer zat er goed in: er werd volop meegezongen en gedanst door klasgenoten, docenten, familie en vrienden.

De avonden werden begeleid door professionele licht- en geluidstechnici van het ONC en De Boerderij. Ook leerlingen van Elvonc, de leerlingenvereniging van het ONC Parkdreef, hebben een belangrijke taak vervuld om de avonden tot een groot succes te maken. Wie dit muzikale spektakel heeft gemist, moet volgend jaar zeker komen kijken!

-advertenties-

-goede doel-