Zoetermeer Vooruit organiseert tot aan de verkiezingen, iedere week een thema-avond met een ander onderwerp. De eerste is op dinsdagavond 16 januari van 19:30 tot 21:00 uur in het Budocentrum Zoetermeer aan de Stadhoudersring en het thema is Sport.

Zoetermeer vooruitDe relatief jonge, lokale politieke partij Zoetermeer Vooruit zoekt de inwoners en organisaties uit de stad doelbewust op. Op woensdag en vrijdag zijn ze op wisselende locaties in de stad te vinden met 'Vooruit on Tour'; koffie momenten waarbij inwoners terecht kunnen met hun vraag, een idee of gewoon om kennis te komen maken of een kletspraatje met de (kandidaats)raadsleden te houden. En nu starten ze dus met een wekelijkse thema-avond met wisselende thema’s op wisselende locaties.

Kleine sportverenigingen

Voor de eerste avond worden nadrukkelijk ook de kleinere sportverenigingen uitgenodigd. “De grotere sportverenigingen weten de weg in het stadhuis en naar elkaar meestal wel te vinden. De kleinere organisaties, zoals een bridgeclub, een schaakclub, basketbalvereniging of biljartclub staan er vaker alleen voor. Zoetermeer Vooruit is benieuwd waar zij tegenaan lopen en daarnaast willen we ze graag met elkaar in contact brengen in de hoop dat er misschien mooie, nieuwe synergiën uit ontstaan,” vertelt Juliette Meurs-Troch, fractievoorzitter van Zoetermeer Vooruit. “We hopen dan ook, ondanks de vele nieuwjaarsborrels die in deze periode plaatsvinden, dat we veel verenigingen welkom mogen heten.”

Jongeren

De volgende thema-avond staat gepland op dinsdag 23 januari en heeft als thema Jongeren. De partij wil dan het gesprek aangaan met jongeren in plaats van over jongeren. Omdat het anders kan. Waar deze bijeenkomst plaats gaat vinden is op dit moment nog niet bekend.
Meer informatie over de avonden en de thema’s vindt u op www.ZoetermeerVooruit.nl.

-advertenties-

-goede doel-