MartinaBoutTot eind maart 2018 exposeert Martina Bout-Bunnik keramiek in de vitrinekast in de hal van WelThuis woonzorglocatie Vivaldi, Brechtzijde 45 in Zoetermeer. De door de Kunstcommissie Palet Welzijn georganiseerde expositie is gratis toegankelijk voor geïnteresseerde bezoekers tijdens de openingstijden, dagelijks van 10 tot 16 uur.

De objecten zijn in overleg met de maker te koop. Martina vertelt: “Bij de Vrije Academie en 't Creativiteitscentrum volgde ik cursussen met klei, schilderen, tekenen en kunstgeschiedenis. Sinds 2002 volg ik de lessen beeldhouwen en boetseren bij het CKC in Zoetermeer. Ook werk ik zelfstandig in het beeldhouw-atelier. Ik maak beelden in keramiek, speksteen, beton en brons. Meestal zijn het figuratieve beelden en af en toe werk ik abstract. Ik heb al diverse malen geëxposeerd in en buiten Zoetermeer.”

Mail naar Ron Schipper via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  als u ook wel eens 3 maanden wil exposeren in Buytenhaghe of Monteverdi of Vivaldi.

-advertenties-

-goede doel-