foto springwedstrijden 20171111Pro Patria stond in Bodegraven bij de regionale springwedstrijden voor springers op D-niveau aan de start met maar liefst negen groepen. De trampolinespringers behaalden mooie resultaten. De trainers, Karin van der Zijde en Quinten Kerkhof, waren zeer tevreden over de prestaties van de groepen.

In de ochtend namen vier groepen meisjes van 8 en 9 jaar deel. Zij hebben heel goed gewerkt en behaalden bij de lange mat een 5e, 9e, 10e en 11e plaats, bij de minitrampoline een 1e en 2e, 10e en 11e plaats, bij kast/mintrampoline een 3e, 5e, 7e en 9e plaats en bij kast/plankoline een 4e, 5e, 6e en 8e plaats.

Ook de jongens van 8 en 9 jaar kwamen in de ochtend in actie. Zij zetten een geweldige prestatie neer door op alle onderdelen – lange mat, minitrampoline, kast/minitrampoline en kast/plankoline – op een eerste en tweede plaats te eindigen.
In de middag waren de meisjes van 10 t/m 12 jaar aan de beurt. In deze categorie was de concurrentie groot. De meiden hebben zich echter uitstekend geweerd en werden 5e op lange mat, 7e op kast/minitrampoline, 9e op minitrampoline en 5e op kast/plankoline.
De groep meisjes van 10 t/m 16 jaar werd 5e op lange mat, 5e op mintrampoline en 4e op pegases/minitrampoline, waarbij ze net buiten de prijzen vielen. Wel behaalden ze zeer verdiend het zilver voor kast/plank
De jongens van 10 t/m 12 jaar sprongen een perfecte wedstrijd. Zij hebben hard gewerkt en lieten zeer nette sprongen zien. De groep behaalde goud op alle onderdelen: lange mat, minitrampoline, kast/minitrampoline en kast/plankoline.

-advertenties-

-goede doel-