20171108 114768Het nieuwe Stadhuis vordert gestaag en hoewel de bouw nog lang niet afgerond is heeft de gemeente de Open Dagen alvast ingepland: op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2018 mogen alle Zoetermeerders een kijkje komen nemen in het nieuwe Stadhuis – Forum.

Noteert u het alvast in de agenda, want de open dagen worden beslist de moeite waard. Inwoners worden ontvangen met een hapje en een drankje en kunnen deelnemen aan rondleidingen, workshops voor jong en oud, bijzondere bijeenkomsten en informatie over de vele maatschappelijke partners in het Forum. Bent u benieuwd hoe de nieuwe kamer van de burgemeester eruit ziet? Waar de raad gaat vergaderen? Tijdens de open dagen mag u al deze plekken bezoeken, óók de plekken die normaal niet voor het publiek toegankelijk zijn!

Eind januari zullen alle diensten die nu op de tijdelijke locatie aan de Duitslandlaan zitten weer beschikbaar zijn op het Stadhuisplein: De bibliotheek, de publieksbalie en alle forum partners openen tijdens de Open dagen op de nieuwe locatie. Maar ook het nieuwe architectuurcentrum zal dan openen. Op de oplevering van het Stadhuisplein en de Randstadrailhalte zullen we nog iets langer moeten wachten, die zijn gepland in het voorjaar van 2018.

 Het college rekent er op dat circa 5.000 tot 10.000 inwoners het tweedaagse evenement bezoeken. 

-advertenties-

-goede doel-