gluren bij de buren Jeffrey de Bake

Het duurt nog even voordat het zover is, de derde editie van Gluren bij de Buren. Hiervoor is de organisatie op zoek naar zowel huiskamers als artiesten die in deze huiskamers willen optreden. "We zijn al bijna op de helft van het aantal benodigde woonkamers en ook het aantal artiesten dat zich heeft aangemeld stemt ons hoopvol", zegt Jeffrey de Bake, organisator van het festival.

Op zondag 11 maart 2018 is de derde editie van Gluren bij de Buren gepland. De organisatie streeft naar 180 optredens in 60 woonkamers, verspreid over alle wijken van Zoetermeer. Zoals gezegd hebben zich al veel bewoners aangemeld om hun woonkamer beschikbaar te stellen. Voor een aantal wijken zijn er nog weinig of geen woonkamers aangemeld. De organisatie roept dan ook bewoners van deze wijken op om zich aan te melden. ‘In de wijken Buytenwegh, Oosterheem, Palenstein, Centrum, De Leyens en Seghwaert kunnen we nog woonkamers gebruiken. Uiteraard zijn we ook heel blij met aanmeldingen uit de andere wijken.’ aldus Jeffrey.

Als u uw woonkamer beschikbaar stelt zorgt de organisatie voor een passend optreden. Buurtgenoten kunnen tussen 12:00 - 17:00 uur verschillende woonkamers bezoeken. Zodra het programma gereed is kunnen bezoekers hun eigen ‘Gluren bij de Buren’-route samenstellen. Naast huiskamers is Gluren bij de Buren ook nog steeds op zoek naar artiesten uit Zoetermeer en omgeving, die in een intieme, akoestische setting hun liefde voor kunst en cultuur willen delen. Van smartlap tot jazz en van kindertheater tot poëzie. Eigenlijk is niets te gek! Ook de artiesten kunnen zich melden bij de organisatie.

Aanmelden kan via www.glurenbijdeburen.nl/zoetermeer  en is mogelijk tot medio december 2017. Dan wordt het programma samengesteld.

Over Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren is een cultureel, cohesieversterkend evenement waarbij inwoners van Zoetermeer verschillende optredens van Zoetermeerse (amateur)kunstenaars kunnen bijwonen in de woonkamers van straat-, wijk- of stadsgenoten. Hierbij dient het vloerkleed als podium en de zithoek als tribune. In de woonkamer vindt tussen 12:00 en 17:00 uur driemaal een optreden plaats. De woonkamer is vrij en gratis toegankelijk voor publiek en de gastheer/-vrouw zorgt ervoor dat de bezoekers zich thuis voelen.

-advertenties-

-goede doel-