Stichting Specsavers SteuntGoede doelen, liefdadigheidsinstellingen en verenigingen uit Zoetermeer kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Na de aanmeldperiode start een stemronde waarna er uiteindelijk drie partijen overblijven. Specsavers Zoetermeer kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard.

Maatschappelijke bijdrage

Kees Bouwman, optiekpartner bij Specsavers Zoetermeer: “In ons dagelijkse werk vervullen wij een maatschappelijke rol voor veel inwoners van Zoetermeer. Wij vinden het dan ook belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. We willen onderdeel zijn van de lokale buurt en weten wat er speelt. Door jaarlijks een lokaal goed doel financieel te steunen willen we onze maatschappelijke bijdrage vergroten. Kleine moeite, groot geluk! We kijken ook dit jaar weer uit naar veel mooie aanmeldingen van waardevolle initiatieven.” Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag gespaard.

Aanmelden

Op de website www.stichtingspecsaverssteunt.nl  kan elk goed doel gratis een eigen pagina aanmaken waarop zij met tekst, foto- en videomateriaal kunnen vertellen waar zij zich voor inzetten. Daarna is het aan hun achterban om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Uiteraard kunnen de doelen via social media hun initiatief extra onder de aandacht brengen en promoten. Aanmelden bij Stichting Specsavers Steunt kan tot en met donderdag 23 november 10.00 uur. Vanaf dan kan er een week lang gestemd worden. Op basis van de stemmen worden er drie partijen finalist waar de winkel vervolgens een keuze uit maakt. Op 7 december maakt Specsavers Zoetermeer bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.

 

 

-advertenties-

-goede doel-