Soof Een Nieuw BeginTijdens een speciale VIP Night Premièrevoorstelling op woensdag 15 november is de nieuwe Videolandserie ‘Soof: Een Nieuw Begin’ in de bioscoop te zien. Hierbij zijn de eerste twee afleveringen te zien. 

De serie is vanaf 24 november in één keer te zien bij Videoland. Op basis van de eerste zeer positieve reacties is al bekendgemaakt dat ‘Soof: Een Nieuw Begin’ een tweede seizoen krijgt.

Het gaat over….
‘Soof: Een Nieuw Begin’ gaat verder waar Soof 2 is geëindigd, maar kan los van de speelfilms gevolgd worden. Soof heeft ineens tijdelijk haar ex Kasper bij haar en de kinderen op zolder wonen. Deze situatie van living divorced together levert naast hilarische en herkenbare taferelen ook een hoop gedoe en misverstanden op. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen…

Cast
Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn zijn naast de films ook in de serie te zien. Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als Soofs tienerdochter Sacha. Nieuw aan de cast toegevoegd zijn: Elise Schaap, Barbara Sloesen, Gustav Borreman en Peter Vandemeulebroecke.

Productie, regie en scenario
Productie, regie en scenario is net als de films ontwikkeld en geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films, Hanneke Niens en Hans de Wolf van KeyFilm. De serie is, naar een verhaal van Marjolein Beumer (Soof 1 & 2), geschreven door Anna Pauwels, Edward Stelder, Luuk van Bemmelen en Nienke Römer. De regie is in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.

Utopolis Zoetermeer
Oostwaarts 70

Kinepolis Zoetermeer

Telefoonnr. kassa voor reserveringen: 079 - 33 00 366

-advertenties-

-goede doel-