EVRF ZMK 19SHet Zoetermeers Mannenkoor organiseert zaterdag 14 oktober het derde gratis toegankelijke Zoetermeers Korenfestival. Op twee locaties in Zoetermeer zijn verschillende koren uit de stad te horen: De Nicolaaskerk en de Oude Kerk, beide gelegen in de wijk Dorp.

Het festival wordt gehouden in de Nicolaaskerk (vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur) en in de Oude Kerk (vanaf 11:30 uur tot 16:00 uur) in de Dorpsstraat te Zoetermeer. In de Oude Kerk worden de koren beoordeeld door een deskundige jury. Deelnemende koren zijn COV Cantate Deo, kinderkoor De Rokkertjes, The Sprinter Singers, The S(w)inging Company, vocaal ensemble Che Passione, vrouwenkoor Enjoy, Zoetermeers Dameskoor, Zoetermeers koor Invasion en het Zoetermeers Mannenkoor. Alle genoemde koren zingen om het half uur in beide kerken.

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Cultuurfonds Zoetermeer, Floravontuur Promotie Zoetermeer, Fonds1818, Pelgrimshoeve, Postiljon Zoetermeer en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Houdt u van koormuziek? U bent van harte welkom!

-advertenties-

-goede doel-