woonmaandOktober is uitgeroepen tot dé Woonmaand, dus hebben de Woonhartwinkels deze maand allerlei speciale aanbiedingen. Verder organiseert het Woonhart een woon- en lifestyle markt op zaterdag 14 oktober, met leuke acties, woonkramen vol najaarsproducten en activiteiten voor de kinderen.

Tijdens deze markt zal het Woonhart gevuld zijn met kramen waarop mooie najaarsproducten te vinden zijn voor zowel binnen- als buitenshuis. Zoals kleden, schapenvachten, Engelse fudge en opbergblikken, vazen, planten en nog veel meer. Zo neemt Eef Creatief haar nieuwe collectie kussens mee, kun je je laten informeren over groene stroom bij Current en vind je bij de kramen van Nieuwenburg onder meer de lekkerste winterse geuren van Yankee Candles.

Terwijl ouders rustig kunnen rondwandelen op deze markt, hoeven de kids zich niet te vervelen. Voor hen zijn er deze dag leuke activiteiten. Zo kunnen zij geschminkt worden en mogen zij knutselen en tekenen in de duurzame knutselhoek van Trashure Hunt. Ook is een Springkasteel te vinden, voor urenlang springplezier voor de kleintjes! Na het knutselen kunnen de kinderen bij horecagelegenheid ‘Iedereen een Maaltijd’ een bonnetje inleveren voor een heerlijke bosbessenmuffin en een fruitwater.

Breng ook een bezoekje aan de Woonmarkt in het Woonhart op zaterdag 14 oktober, kom lekker ontbijten voor slechts € 1,-- bij ‘Iedereen een Maaltijd’ en inspiratie en trends opdoen bij de kramen en natuurlijk in de Woonhartwinkels. 

De activiteiten spelen zich deze zaterdag af tussen 11.00 en 17.00 uur. Woonhart-ontbijtje tussen 9.00 tot 10.30 uur.

Zoals gebruikelijk is het parkeren in de parkeergarage en op het parkeerdak de eerste 2 uur gratis.

-advertenties-

-goede doel-