Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Etos Zoetermeer StadshartIn het Zoetermeerse Stadshart komt een nieuwe, grote Etos. De winkel opent woensdag 13 september om 9.00 uur. “We vieren een mooi openingsfeest”, vertelt winkelmanager Fleur van der Kooij. “Er zijn leuke activiteiten en speciale openingsaanbiedingen.

Klanten hoeven niet ver te zoeken naar de nieuwe winkel: de nieuwe Etos zit twee panden naast de oude vestiging in het Stadshart. Dat pand is groter en leent zich bij uitstek voor de allerlaatste formule van Etos. Speciaal ter gelegenheid van de opening trakteert Etos. Zo lang de voorraad strekt ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk; bij 15 euro een big shopper. De openingsweek wordt afgesloten met een beautyevenement op zaterdag 16 september. In de winkel is dan een visagist aanwezig. Klanten kunnen zich gratis laten opmaken.

 

Veel meer ruimte

Fleur van der Kooij en haar medewerkers zijn blij met hun nieuwe winkel. “We hebben veel meer ruimte en dat is prettig voor klanten. Zij kunnen nu overal goed bij waardoor het fijn winkelen is.” Het assortiment is groot en gevarieerd. De winkel biedt uitgebreide keuze op het gebied van verzorging, beauty en gezondheid. Ook zijn er leuke cadeauartikelen en van alles voor de baby. Wat echt opvalt, is de eigentijdse beauty- en geurenafdeling met een groot aantal merken. “Als een klant hier een product ter plaatse wil testen, dan kan dat uiteraard. Iedereen kan bij ons dagelijks terecht voor een persoonlijk en vrijblijvend beautyadvies,” aldus de winkelmanager.

-advertenties-

-goede doel-