Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Foto Robbert WillemsRobbert Willems, de voorzitter ondernemersvereniging RVOZ, heeft bij het bestuur te kennen gegeven dat hij zijn functie als voorzitter neer zal leggen. Als voorzitter was Willems de afgelopen jaren het gezicht en aanspreekpunt voor ondernemers, inwoners en gemeente namens de Raad Voor Ondernemend Zoetermeer.


Robbert Willems geeft aan dat de redenen om te stoppen van persoonlijke aard zijn. Er zijn nieuwe uitdagingen op zijn pad gekomen die zijn aandacht vragen. "Ik heb mij altijd met veel plezier in hoge mate ingezet voor de ondernemers en inwoners van de stad Zoetermeer en daarbuiten. Als ik die inzet niet meer volledig zou kunnen geven dan vind ik dat je het stokje moet overdragen. RVOZ heeft een beweging in gang gezet die niet meer te stoppen is. Zoetermeer is een stad om trots op te zijn en beseft dat nu ook. Ik ben blij en trots dat ik daar als voorzitter onderdeel van mocht zijn."

Het bestuur van de RVOZ werd vrijdag verrast door het bericht van Robbert Willems. Zij zullen de opzegging eerst in het bestuur bespreken en komen later met een reactie.

-advertenties-

-goede doel-