Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Zoetermeer is een mooie stad om in te fietsen. Om het bijzondere daarvan op een beeldende manier tot uitdrukking te brengen, bedacht kunstenares José Koebrugge het ‘Art Project Fietsen’. Ze maakt een schilderij van duizend afzonderlijke schilderijtjes, gemaakt door duizend deelnemers.

2017 09 06 3De kunstenares vroeg inwoners uit de verschillende wijken van Zoetermeer om een bijdrage, zoals lagere en middelbare scholieren, een scoutinggroep, sportverenigingen en bejaardenclubs. Kortom, alle uiteenlopende groeperingen van de Zoetermeerse bevolking, van jong tot oud. De duizend schilderijtjes van elk 10 x 10 cm worden in de galerieruimte van Ateliers BaZtille tot één groot schilderij samengebracht.

Tentoonstelling Fietsen in Zoetermeer

Burgemeester Charlie Aptroot opent de tentoonstelling ‘Fietsen in Zoetermeer’ zondag 17 september om 16.00 uur. Na de openingshandeling is er een muzikaal optreden door Anuschka en Maria Pedano (altviool/zang en hobo) afkomstig uit Zoetermeer. De tentoonstelling is te bezichtigen vanaf zondag 17 september t/m 1 oktober 2017 in Ateliers BaZtille, Rokkeveenseweg 46c, 2712 XZ Zoetermeer. Openingstijden: donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur of op afspraak. 

Voor nadere informatie zie: www.josekoebrugge.nl. Iedere bezoeker krijgt tijdens de tentoonstelling een fietsje cadeau (zolang de voorraad strekt). Het samengestelde kunstwerk zal na afloop geschonken worden aan een instelling in Zoetermeer.

_
_

-advertenties-

-goede doel-