Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

 

Bazar4 Bazar2

Stadsmuseum Zoetermeer organiseert - in samenwerking met Stichting Piëzo, Riboet Verhalenkunst en Talk of the Town - de tweede editie van de Zoetermeerse Bazar. Vorig jaar was deze feestelijke welkomstmiddag voor vluchtelingen met een verblijfsstatus een groot succes. Dit jaar werd besloten het succesvolle concept door te zetten èn uit te breiden. 

 

Op zaterdagmiddag 16 september van 13:00 tot 18:00 uur staan die middag in de tuin van het Stadsmuseum onder andere verhalen, gedichten, muziek, workshops en optredens op het programma en zijn er Eat&Meets met Zoetermeerse ondernemers. Wethouder Isabelle Vugs-Vink zal de Zoetermeerse Bazar 2017 officieel openen. 

 

Bazar3 Bazar5

Universele taal

Volgens directeur van het Stadsmuseum Jouetta van der Ploeg biedt de Zoetermeerse Bazar een kans om elkaar op informele wijze te ontmoeten. “We hebben naast de nieuwe statushouders ook inwoners, ondernemers en organisaties uit Zoetermeer uitgenodigd. We hopen dit jaar ook weer op een mooie mix van gasten. Taal hoeft voor niemand een hindernis te zijn, er zijn tolken aanwezig. En de taal van samen muziek maken, dansen en eten is universeel....”

 

Wil je tijdens de Zoetermeerse Bazar een kort verhaal vertellen over jezelf, je talenten of interesses? Over Zoetermeer als nieuwe woonplaats of juist als plek waar je sinds jaar en dag woont? Kun je een gedicht voordragen, rappen of een lied zingen? Dat kan allemaal! Meld je uiterlijk vrijdag 8 september aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De toegang tot de Zoetermeerse Bazar is gratis. 

 

-advertenties-

-goede doel-