Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

beeldentuin Loulou persWie kent hem niet: de eens zo kleurrijke trotse tuinkabouter die nu zielig en vaal in een hoekje van de tuin of schuur staat. TERRA is op zoek naar deze oude beeldjes voor kinderworkshops van kunstenaar Loulou Joolen waarbij deze beeldjes geheel worden gerestyled.


Ook op zolder ligt het vaak vol met dit soort (afgebladderde) beeldjes van mens, dier of ding en van steen, gips of kunststof. Gun deze stakkers een tweede leven en doneer ze aan TERRA! In de workshops in oktober krijgen de beeldjes bijvoorbeeld een nieuwe jas met veel kleur en verrassende materialen. Voor de kinderen is de workshop een leuke en laagdrempelige manier om in de vrije tijd in aanraking te komen met kunst!

 

Onderdeel van kunstproject

De workshop is een aanvulling op een kunstproject dat werd geïnitieerd door kunstenaar Loulou Joolen, deelnemer van TERRA. In de maand oktober zal zij samen met Renée du Clou, die op dat moment ook in het TERRATORIUM exposeert, eigen werk tonen in de tuin van het Stadsmuseum.
Naast eigen werk zullen zij met meer kunstenaars uit Zoetermeer grotere beelden van gips, steen of kunststof restylen. Denk bijvoorbeeld aan een gipsen ‘David’ van Michelangelo of een grote leeuw. De diversiteit is groot en de resultaten zullen te zien zijn in de beeldentuin van het Stadsmuseum.
Heb je een of meerdere beeldjes voor de kinderworkshop? Je kunt ze tijdens de openingstijden langs brengen (adres TERRATORIUM: Dorpsstraat 12, geopend op wo t/m zo van 13-17 uur). Ze hoeven uiteraard niet in perfecte staat te verkeren. Bij vragen of opmerkingen kun je Loulou bereiken door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je kunt de beeldjes inleveren t/m zondag 17 september. 

-advertenties-

-goede doel-