Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

dunkin donutsLiefhebbers van bijzonder gedecoreerde, verse donuts opgelet.  Eind september opent er een filiaal van de Amerikaanse keten in Zoetermeer. Het bedrijf wil nog niet zeggen waar. Er wordt al wel personeel voor Zoetermeer geworven. In Amsterdam heeft de keten vijf vestigingen. De eerste is in maart 2017 geopend.

donutsDe donuts, die 1,95 per stuk kosten, worden op allerlei manieren aangekleed. De gouwe ouwe is de ‘original glazed’, een donut zonder toeters of bellen. Dan is er een eenvoudige met chocola, een knalblauwe blue sky, een strawberry vanilla , het lachebekje Mr. Happy (knalgeel met smiley), een caramel fudge en een heartbeat heart, een donut in hartjesvorm. En nog veel meer, zelfs een stroopwafeldonut. Exclusief voor Nederland zijn ook donuts met de naam van Hollandse iconen als Delfst blauw, De Tulp en de Molen aan het assortiment toegevoegd. Het nieuwste koekje bijn de koffie – de keten zegt ook een goede kwailteit koffie te serveren – is een donut met een oerhollandse koekjessmaak. 

Dunkin’Donuts wil na Amsterdam en Zoetermeer nog veel meer vestigingen openen: nog 25 in de komende jaren.  Het is met recht een donutgigant: sinds 1950 groeide het aantal vestigingen wereldwijd tot meer dan twaalfduizend in 45 landen. Het hoofdkantoor zit in Massachusetts, VS.

-advertenties-

-goede doel-