arnold utopiaDe Zoetermeerse Arnold (59 jaar) is kandidaat voor Utopia. Hij wil graag zijn levenservaring overbrengen op de jongeren die nu al in Utopia wonen. Arnold woont samen met zijn Margherita in Zoetermeer. Samen hebben ze drie kinderen en ook is Arnold trotse opa van een kleindochter.

In het dagelijks leven werkt Arnold als deskundig leidinggevende voor verschillende bouwprojecten. Hij vindt het heerlijk om buiten te werken en zijn jongere collega’s houden hem jong van geest. In zijn vrije tijd is Arnold vaak in de buurt van een voetbalveld te vinden. Hij is een tijd sportmasseur en verzorger geweest en rent nog regelmatig het veld op om een sporter te verzorgen.

Om geld te verdienen wil Arnold een Utopia-wijn te gaan verkopen waarvan een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel gaat. Hij gelooft dat de kijkers van Utopia nog liever iets willen kopen van de webshop wanneer ze weten dat ze daarmee een goed doel steunen. De bourgondisch ingestelde Arnold wil in Utopia ook aan zijn lichaam gaan werken. Hij vindt zichzelf te zwaar en wil in Utopia flink gaan sporten om de overtollige kilo’s te verliezen.

Je kunt op Arnold stemmen via deze link: www.utopiatv.nl/participant/detail/168/arnold

-advertenties-

-goede doel-