Scoutinggroep John McCormick (JMC) bezoekt zondag 13 augustus weer het zomerfestival ‘Zondag in het Park’ voor de ‘stoere zaken’. Nieuwsgierig? Kom naar het  Nicolaaspark tussen 13.00 en 20.00 uur.

DSC08150DSC08150

Na het succes van vorig jaar begeleiden de scouts ook dit jaar weer het klimmen in de boom en het broodjes bakken boven het kampvuur. Daarnaast worden er diverse klim-, klauter- en speeltoestellen met hout en touw gepionierd zoals een megaschommel, wip, katapult en driepoot. Ook is er een hindernisbaan met de nodige tonnen, kisten en touwen. Verder kunnen nieuwsgierige toekomstige jeugdleden en leiding zich laten informeren bij de stand.

Vrijwilligers

De groeiende Scoutinggroep John McCormick heeft ruimte voor nieuwe vrijwilligers en daagt daarom enthousiastelingen uit leiding te worden. Elke week gaan creatieve mensen de uitdaging aan om binnen het team van vrijwilligers, nieuwe activiteiten voor de twee uur durende opkomsten te verzinnen.

 

Naast deze opkomsten wordt er een enkele keer een weekend gehouden en als afsluiting van het seizoen is er een zomerkamp van een week.

Afspraak

Geïnteresseerden kunnen bellen of mailen voor een afspraak of verdere informatie naar groepsbegeleiders John Hogebrug (06-22369222) en Gepko Wolters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

-advertenties-

-goede doel-