Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

cowboySpeelboerderij Het Buitenbeest houdt deze zomer speciale Zomeravonden! Zo kun je vrijdag 11 augustus meedoen met de Zomeravond ‘Cowboyfestival’. Geef je snel op voor deze leuke avond.

Ben jij klaar voor het Wilde Westen avontuur? Kom dan vrijdag 11 augustus, van 19.00 tot 21.30 uur, naar cowboystad ‘de speelboerderij!’ Je ruikt de rook van het kampvuur waar BBQ- broodjes gebakken worden. Ben je klaar voor de enige echte cowboyspellen zoals spijkerbroekhangen, cactus-ringwerpen, hoefijzergooien en goud zoeken? Kom dan verkleed als cowboy of indiaan en je ouders zijn ook welkom.

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich voor de drie zomeravonden inschrijven. De kosten zijn € 3,00 euro per kind. Met de SpeelmeerPaspoortbon is het € 1.50 en kinderen met een ZoetermeerPas is het gratis. Let op: inschrijven is verplicht! Vol =vol. Kijk voor het inschrijfformulier op www.stadsboerderijen.org  of haal het op bij speelboerderij Het Buitenbeest. Lever het inschrijfformulier, samen met het geldbedrag, in op de speelboerderij. Je ontvangt dan een toegangskaart voor de avond.

-advertenties-

-goede doel-