IMG 7439 1 200x300Klaar voor lekkere muziek? Er staat weer een sprankelende line up deze Zondag in ‘t Park! De optredens beginnen om 14 uur met 4 1/2 Men, waarna Shifting Daylight (René van Kooten!) en Mamihlapinatapai de microfoon over zullen nemen.

14.00 Uur: 4 1/2 Men

Met het idee: “leeftijd speelt geen rol bij het maken van muziek” is 4½MEN ontstaan. Een band met veel humor en enthousiasme. Bestaande uit twee oude rotten met veel ervaring en daarnaast een stel jonge, zeer muzikale honden. Drums, vocals en gitaar met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar en bass en toetsen gemiddeld 65…

15.30 Uur: Shifting Daylight

De band met ras-Zoetermeerder René van Kooten, Shifting Daylight, brengt verrassend bewerkte songs uit bekende musicals, van bewonderde artiesten (oa the Police, Don Henley) en natuurlijk eigen werk.

17.30 Uur: Mamihlapinatapai

Mamihlapinatapai is een band die bestaat uit acht muzikanten, heel veel lettergrepen en een mix van latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en cumbia. Denk aan een Spaanse cocktail de fiesta met ingrediënten van Manu Chao, Che Sudaka en TenTemPiés. Gewapend met vreugde, extatische energie en explosieve overtuiging is hun missie overal ter wereld de harten van het publiek te veroveren.

 

Activiteiten:

  • Knutselen in de huiskamer bij atelier Le Rouge
  • Workshop in de lintenhut door CKC & Partners, Recycle Kunst door Ingrid Reekers
  • Stoere zaken! Kom klimmen en klauteren bij Scouting John McCormick!
  • Leer Capoeira van Simon Rijsdam (Urban Skills)
  • Kunstenaar Tobias Becker Hoff van Urban Art Studio, maakt een drieluik over het bijenlandschap op de muur van Terra Art Projects.
  • De Bee Galerie is te bewonderen in de buitengalerie in ‘t Park!

Zondag in’t Park vind je van 13.00 tot 20.00 uur in het Nicolaaspark aan de Dobbe. Ook volgende week, 13 augustus is er nog een Zondag in’t Park!

-advertenties-

-goede doel-