Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

avifauna 350x127Zorgen voor een ander is vaak vanzelfsprekend, maar dat wil niet zeggen dat het ook gemakkelijk is. Om eens lekker te ontspannen organiseert ZoSamen op 2 september voor alle mantelzorgers uit Zoetermeer een geheel verzorgde dag naar Avifauna.

Tijdens deze dag kunnen de mantelzorgers onbezorgd genieten van alle mooie vogels in het park en is er ook gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en je verhaal te delen. Mantelzorgers betalen een vaste eigen bijdrage van € 10 per persoon voor de gehele dag inclusief busreis, lunch en toegang.

 

Zorg thuis regelen? 

Wil je graag mee met de dag naar Avifauna, maar heb je geen idee hoe je dat thuis moet regelen? Neem dan contact op met ZoSamen. Zij denken graag met je mee. 

 

Aanmelden en meer informatie

Op www.zosamen.nl  vind je het inschrijfformulier met incassoformulier en meer informatie over eigen vervoer, slecht ter been en het regelen van de zorg thuis. Je kunt je aanmelden door het inschrijf- en incassoformulier per post of per e-mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  ) op te sturen. Meld je snel aan want vol=vol. Je kunt je aanmelden tot 15 augustus.

-advertenties-

-goede doel-