Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

twitter inbreker

Het wordt nu echt zomer, en met het warme weer komt ook het vakantie gevoel. Lekker een weekje weg! Veel mensen besteden aandacht aan de veiligheid van hun auto en vakantiebestemming. Maar de veiligheid thuis wordt nog wel eens over het hoofd gezien!

Ook inbrekers kijken uit naar het zomerseizoen, als veel mensen op vakantie zijn. Deuren en ramen staan vaker open in het zomerseizoen als het lekker weer is en de inbreker is zo binnen.

Hier een aantal tips voor een veilige vakantie!

  1.  Inbrekers zitten ook op internet! Plaats geen aankondiging van uw vakantie op sociale websites zoals facebook, hyves of twitter, berichten worden vaak door vrienden van vrienden naar vrienden doorgestuurd en bereiken meer mensen dan u denkt!
  2. Ook met het posten van de vakantie foto’s kunt u beter even wachten. U kunt natuurlijk wel af en toe een berichtje plaatsen waarin het net lijkt of u gewoon thuis bent.
  3. Zet de inbreker in het licht! Zorg voor goede buitenverlichting en zet binnen een paar lampjes op een schakelklok zodat het huis er bewoond uit ziet.
  4. Een volle brievenbus valt op, laat post en kranten door buren uit het zicht leggen. Ook kunt u de post tijdelijk laten bewaren door post.nl www.postnl.nl
  5. Een NEE-NEE sticker op de brievenbus voorkomt een berg reclamefolders en huis-aan-huiskranten.

-advertenties-

-goede doel-