Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Het Zoetermeerse Alfrink College heeft het afgelopen schooljaar 17.250 euro bij elkaar weten te brengen voor de stichting Watoto. Mede dankzij deze bijdrage kan Menzamwenye Secondary school in Kenia een slaapzaal bouwen voor meisjes.


cheque 1slotdag 1Door de grote verbouwing aan het gebouw aan de Werflaan verzamelden de leerlingen van het Alfrink College zich vrijdagochtend op de hockeyvelden van MHCZ. Daar overhandigde het Alfrink College een cheque van 17.250,- aan de stichting Watoto. Het was de schitterende opbrengst van het afgelopen schooljaar voor het goede doel. Bijeengebracht op de befaamde lichtjesavond en de goeden-doelen-dag.

Dropje

Afscheidnemend afdelingsleider Eric Brunings sprak na het overhandigen van de cheque nog éénmaal alle leerlingen van de onderbouw toe, voorzag ze allemaal van een laatste dropje en wenste hen een goede vakantie. Voor de heer Brunings was dit zijn laatste officiële optreden na 34 jaar werkzaam te zijn geweest op het Alfrink. Hier is de bouw van de slaapzaal te volgen.

-advertenties-

-goede doel-