Woodstone Pizza and Wine heeft deze week de sleutel gekregen voor de nieuwe vestiging in Zoetermeer. Het moderne casual dining concept zal zich vestigen op het nieuwe Horecaplein van Cadenza (Oostwaarts 25).

WS logo HRWoodstone Pizza and Wine is een innovatief en modern casual dining concept met een informele en stijlvolle sfeer. Het heeft zich gespecialiseerd in culinaire pizza’s en onderscheidt zich door het gebruik van verse ingrediënten, gedurfde en vernieuwende smaakcombinaties, pizza's met weinig calorieën en een uitgebreide keus voor vegetariërs. Hierbij wordt de Italiaanse keuken gemengd met hedendaagse Nederlandse lef en hun uitgebreide wereldse wijnkaart onderstreept de culinaire beleving.

Het interieur wordt strak en modern, maar straalt toch veel warmte uit dankzij de aanwezigheid van natuurlijke elementen zoals hout en steen. Daarnaast is het pronkstuk een enorme oranje oven die het kloppend hart van de zaak vormt. Hierdoor kunnen de gasten de verrassende culinaire pizza’s niet alleen proeven, maar ook beleven.

Toevalligerwijs kreeg Woodstone Pizza and Wine ook deze week de sleutel voor een nieuwe vestiging in Alphen aan den Rijn, waardoor er een vriendschappelijke weddenschap ontstaan is om te kijken welke er als eerste open gaat. De allereerste Woodstone Pizza and Wine vestiging werd in 2011 in Haarlem geopend. Het was meteen een groot succes en binnen drie jaar kwamen er vestigingen in Hoofddorp en Almere bij.

De Zoetermeerse vestiging zal na de verbouwing en inrichting van de zaak medio juli open gaan.

 

-advertenties-

-goede doel-