Scouting Zoetermeer daagt op Koningsdag 27 april alle Zoetermeerders uit mee te doen aan allerlei leuke activiteiten op het Dobbe eiland. Kinderen kunnen zich laten schminken, er is een luchtkussen en een mega sjoelbak en je kunt varen op de Dobbe.

logo Scouting Zoetermeer

Scouting staat onder andere voor samenwerken. Dat laten de vier Zoetermeerse scoutinggroepen Ashanti, Impeesa, John McCormick en Pocahontas ook op Koningsdag weer zien. De vier groepen organiseren regelmatig gezamenlijk activiteiten vanuit het samenwerkingsverband Scouting Zoetermeer. Een unieke samenwerking want Zoetermeer is één van de weinige gemeenten in Nederland die zo´n hechte samenwerking kent.

Laat je uitdagen!

‘Laat je uitdagen!’ is de slogan van Scouting Nederland, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland.
Ben je jong en sportief en houd je van spannende survival- en outdoor activiteiten? Grote kampvuren? Spannende spellen? Avontuurlijke tochten? Zelf varen met je boot? Bij Scouting kan het allemaal... en nog veel meer! Scouting staat voor uitdaging en avontuur. Maar vooral ook voor heel veel plezier maken met je vrienden. Wat is er mooier om je grenzen te verleggen en samen de wereld om je heen te verkennen?
Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur! Ben je 21 jaar of ouder en vind je het te gek om kinderen en jongeren een uitdagend spelprogramma te bieden en toffe kampen te organiseren? Word dan vrijwilliger.

 

-advertenties-

-goede doel-