Esmay met haar 5 taarten

Esmay met haar vijf taarten!

 

Wytze en Marjan Weistra van stichting A Break 4 Kids hebben afgelopen maandag en dinsdag naar alle opvanghuizen een prachtige Paastaart gebracht. A Break 4 Kids organiseert gezellige daguitstapjes voor kinderen die wonen in opvanghuizen omdat zij vanwege geweld, verwaarlozing of mishandeling niet meer thuis kunnen wonen. Er worden tien huizen bezocht.


Jaap met appeltaartGelukkig waren veel mensen bereid om de taarten te bakken. Ze werden door verschillende mensen gebakken omdat een zelfgemaakte taart toch meer liefde toont dan een gekochte taart. De taarten werden door Wytze en Marjan opgehaald en vervolgens naar alle huizen gebracht, waar de kinderen én begeleiders erg enthousiast op reageerden! De taarten zullen dan ook waarschijnlijk de Paasdagen niet gaan halen, maar er wordt vóór Pasen al volop van genoten!

Esmay Kraaij uit Zoetermeer bakte maar liefst vijf taarten voor de kinderen. Esmay heeft een bewogen hart voor deze kinderen en dit heeft ze laten zien in haar taarten, die zo mooi waren dat ze er bijna niet in durfde te snijden!


Verzamelen

Op 24 juni zullen er door A Break 4 Kids 135 welkom-tasjes gemaakt worden. Dit tasje krijgt elk kind die nieuw in een opvanghuis komt wonen. Er wordt door de stichting bij verschillende vrijwilligers allerlei toiletartikelen gespaard, zodat de tassen goed gevuld kunnen worden. Mocht u ook willen meesparen kijkt u dan op de contactpagina van A Break 4 Kids voor de verschillende vrijwilligers bij u in de buurt www.abreak4kids.nl

-advertenties-

-goede doel-