Halloween pompoenOok voor kinderen kan Halloween heel leuk zijn en worden er veel activiteiten georganiseerd. In zowel Stadshart als Dorpsstraat kunnen kinderen meedoen met de Trick or treat en ook Speelmeer en Speelboerderij Het Buitenbeest staan helemaal in het teken van Halloween.

De ‘echte’ Halloweenwalk in het Stadshart is voor veel kinderen té eng, en wordt ook aangeraden van 12 jaar. Maar voor de jongere kinderen zijn er veel leuke Halloweenevenementen waar het nooit echt heel erg eng wordt.

 

halloween stadshart trick or treatTrick or Treat

Op de vooravond van de Halloween Walk zal er in het Stadshart van 16.30 - 18.30 uur een Trick or Treat 4 Kids plaatsvinden. Kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen, zij moeten zich wel van tevoren inschrijven bij: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-stadshart-trick-or-treat-2018-49523841142
Op dit moment is de inschrijving vol, maar kunnen kinderen wel op een wachtlijst geplaatst worden.

Aan de hand van een Halloween checklist-card kunnen de kinderen allerlei winkels bezoeken in het Stadshart alwaar ze een lekkernij krijgen. Als de card volledig afgevinkt is kunnen de kinderen bijkomen van Trick or Treat en worden ze getrakteerd op een drankje en een kleine versnapering.

Ook in de Dorpsstraat kunnen kinderen meedoen aan de Trick or Treat. Voordat de trick or treat in de Dorpsstraat begint kunnen kinderen t/m 12 jaar mee doen aan een speurtocht. Dit kan tussen 16:00 en 17.30 uur. De start van de speurtocht is bij ‘t Dierenparadijs, Dorpsstraat 136, hier kan je het antwoord van de speurtocht ook weer inleveren.
Uit alle goede antwoorden worden zaterdag 3 winnaars bekend gemaakt.

Aansluitend aan de speurtocht kan er meegedaan worden aan trick or treat, van 18 tot 20 uur.

 

Schminken en Halloween Disco

Op vrijdag 26 oktober kunnen kinderen zich, voordat de Stadshart Trick or Treat 4 Kids begint, vanaf 16.00 uur tot 19.00 uur laten schminken op vertoon van de Stadshart klantenkaart bij de schminkstand in De Passage van het Stadshart.
Enthousiaste Presentator Rik en zijn assistente presenteren de ‘Ik hou van Halloween’ quiz en natuurlijk de kidsdisco. De Halloween Kidsdisco is van 16.30 uur t/m 18.30 uur op het Promenadeplein.

 

20151022 68173Happy Halloween op Speelmeer

Donderdag 25 oktober is het Happy Halloween bij Speelmeer. Kinderen tot 12 jaar kunnen de leukste Halloweenknutsels maken, griezelkoekjes eten en griezelen van spinnen en spinnenwebben. De dag wordt afgesloten met een speciale theatershow door Jovel.
Natuurlijk kun je bij Speelmeer ook voetballen, een workshop volgen of lekker zwemmen.

 

Halloweenfeest op speelboerderij Het Buitenbeest

Speelboerderij Het Buitenbeest opent haar poorten voor het griezeligste feest van het jaar: ‘Halloween’. Op vrijdagavond 26 oktober tussen 19.00 en 21.30 uur is de speelboerderij omgetoverd tot het domein van heksen, spoken, vleermuizen en anders griezelige figuren. Kom griezelen en genieten.

Griezels nemen namelijk het heft in handen en organiseren allemaal enge en minder enge activiteiten. Kom naar de griezelkermis met gruwel grabbel en spookgooien, hol een pompoen uit. Laat je toekomst voorspellen bij de waarzegster. Doe mee met spook- en griezelspelletjes.

Toegang is €3,-, ook voor begeleiders.

 

Halloweenkermis

De kermis aan de Van der Hagenstraat is helemaal ingericht in het Halloweenthema. Woensdag 24 oktober op Familiedag geldt de actie 3=2 betalen (tot 18:00 uur) en kunnen de kinderen geschminkt worden.

 

Alle Halloween activiteiten vind je op onze speciale Halloween overzicht, of op de agenda.

-advertenties-

-goede doel-