blik in de high thea tasjesDe 25e Kerst Inn Zoetermeer zou een heel bijzondere editie, maar door de coronamaatregelen zat samenkomen er dit jaar niet in. De voorbereidingsgroep besloot daarop: "Weet je wat? Dan gaan wij naar de mensen toe! Want niets doen op eerste kerstdag is geen optie!”

Halte 2717 verzamelde een lijst van mensen die met de kerst alleen thuis zouden zijn in Buytenwegh en normaal gesproken de Kerst Inn zouden bezoeken. Met 20 vrijwilligers werden op kerstmiddag 60 High Tea - tasjes gevuld met zoete en hartige hapjes, een soepje en andere lekkernijen. Aangevuld met een kerstverhaal en een gedicht.


Steeds hebben 2 enthousiaste vrijwilligers een tas en een kerstster bij iemand thuis gebracht. Met een lied of met een gedicht en altijd met een welgemeende glimlach en de beste wensen. De reacties van de mensen die een tas mochten ontvangen waren hartverwarmend: "Heel hartelijk dank voor de traktatie die ik ontving op de 1e kerstdag. Wat een mooie manier om aan mensen te denken. Alles was zo liefdevol samengesteld en ik was zeer ontroerd."
Ook de vrijwilligers waren blij om op deze manier toch nog iets te kunnen betekenen met kerst voor deze mensen.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-