sint de buutSinterklaas werkt dit jaar veel thuis en bezocht een aantal scholen in Zoetermeer online. De meesters en juffen op De Buut vonden het wel erg jammer dat de Sint niet persoonlijk kon komen. Gelukkig hebben zij tijdens corona geleerd om op afstand toch contact met elkaar te maken.

Sinterklaas had zijn werkkamer mooi versierd met de tekeningen die de kinderen hadden gemaakt. Er werden dansjes gedaan en er werd gezongen terwijl de Sint vanuit zijn werkkamer mee keek. Zo konden alle kinderen van De Buut in Noordhove toch nog even kletsen met de Sint.
In de klassen werd er ook nog bingo gespeeld en natuurlijk werden ook de surprises uitgepakt. De Buut heeft er een gezellige dag van gemaakt, maar hoopt stiekem ook Sinterklaas volgend jaar weer met zijn allen te mogen verwelkomen op school.

IKC De Achtsprong Sint

IKC De AchtsprongFilm op De Achtsprong


Vrijdag 4 december keken alle kinderen van IKC De Achtsprong in Palenstein naar een film van juf Jolein en Sinterklaas. Omdat Sinterklaas dit jaar niet op school kon komen, heeft hij met alle juffen gebeld. Sinterklaas vertelde de juffen wat er in zijn boek stond. Als verrassing hadden de pieten de zakken met cadeautjes al klaargezet voor de kinderen.

 

Foto's van De Achtsprong door: Fred Roland

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-