Foto ChristOm eenzame ouderen in deze lastige tijden wat vrolijkheid te brengen hebben de Zoetermeerse Lionsclub De Meerbloem en Bakkerij 't Stoepje de handen ineen geslagen. Van 1 tot 5 december geven zij gratis 100 speculaaspoppen weg. Stadsdichter Robbert Roos zorgt voor een mooi gedicht.

Kent u iemand wie u een speculaaspop gunt? Tot 25 november kunt u via onderstaande mail aangeven aan wie u een speculaaspop wilt geven en waarom. Vergeet niet aan te geven waar de pop naar toe moet. Naar u omdat u hem zelf gaat bezorgen of dat de Lions de pop moeten bezorgen (alleen in Zoetermeer). Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Op 30 november gaan wij de speculaaspoppen bij de mensen bezorgen die de speculaaspop zelf gaan brengen. Als ze dat zelf niet kunnen dan bezorgen wij als Lions tussen 1 en 5 december de speculaaspoppen. Het idee is echter dat de mensen zelf iemand met een speculaaspop en een bezoekje blij gaan maken", aldus Christ van Gestel van Lionsclub De Meerbloem.

Opgeven kan tot 25 november. Maximaal één speculaaspop per persoon.

-advertenties-

-goede doel-