Unknown copy copy copy copy copy copyNa de zomervakantie start de Piëzo TalentenAcademie weer in vijf wijken binnen Zoetermeer. Voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar oud organiseren zij diverse activiteiten die te maken hebben met ‘orde en veiligheid’. Daarbij gaan zij aan de slag met beroepen en talenten die te maken hebben met dit onderwerp.

Kinderen ontdekken hun talent en volgen boeiende lessen van gastdocenten die iets komen vertellen over hun beroep. Ook gaan de kinderen op werkbezoek, bijvoorbeeld naar de brandweer, de burgemeester, een hotel of een manege. Deze dag wordt op dinsdag in de wijk Oosterheem gehouden en op donderdag in de wijk Palenstein.koken met chef kok emilio 1024x753

In de wijk Buytenwegh (maandag) en Meerzicht (woensdag) gaan kinderen aan de slag met het onderwerp ‘horeca’ en alles wat daarbij komt kijken.
De wijk Seghwaert gaat op de dinsdag aan de slag met het thema ‘groen’.

Aanmelden en meer informatie: Wieneke Crince le Roy, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 36211905.Of kijk op  https://stichtingpiezo.nl/projecten/piezo-talentenacademie/

De talentenacademie is een initiatief van Stichting Piëzo waarbij kinderen professionals ontmoeten die kinderen alles vertellen over hun beroep. Wat maakt hun beroep nou zo leuk? Wat doet iemand op een dag? Welke talenten heb je nodig om later zelf dit beroep ook te kunnen doen? 

-advertenties-

-goede doel-