Zoetermeer 1Bewoners van de Sophiaplaats in Driemanspolder werden zondagavond getrakteerd op een wel heel bijzonder etentje. Bewoonster Wendy Brugman won een Aviko Buurttafel en zette alle vaders in haar straat in het zonnetje met een heerlijke avond vol gezelligheid.

Een kleurrijke foodtruck, langgerekte houten tafels, een live gitarist en heerlijke, versbereide gerechten, alle vaders (en hun familie) genoten volop van de Buurttafel. De Buurttafel is een initiatief van Aviko, dat met de Buurttafelcampagne mensen samen wil brengen door de liefde voor eten met elkaar te delen. Op www.avikobuurttafel.nl kun je laten weten waarom jouw straat de leukste straat van Nederland is en zo kans maken op een van de 40 Buurttafels.

Zoetermeer 2  Zoetermeer 4 


De Sophiaplaats viel in de prijzen en dus reed de Aviko Foodtruck daar op 17 juni de straat in. Volgens bewoonster Wendy Brugman zijn de vaders in haar straat de leukste, omdat zij alles voor de kinderen in de buurt over hebben. Ze gingen deze winter zelfs ’s nachts hun bed uit om een schaatsbaan in de straat te maken en hebben dus wel een feestje verdiend. Vijftig buurtbewoners namen plaats aan de kleurrijk gedekte tafels voor een avond vol plezier en goede gesprekken; dit alles onder het genot van de lekkerste gerechten die ter plekke door de koks werden bereid.

De Aviko Buurttafel campagne loopt nog tot en met 31 juli. Kijk op www.avikobuurttafel.nl  voor alle informatie.

-advertenties-

-goede doel-