Nationale opschoondag 18 maart 2023De Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon is dit jaar op zaterdag 18 maart. In heel Nederland gaan vrijwilligers dan aan de slag om schoon te maken in hun buurt. Bij de Hof van Seghwaert ruimen vrijwilligers en maatschappelijk stagiaires zwerfafval in de buurt op.


Dit zwerfafval wordt weliswaar regelmatig opgeruimd, maar op 18 maart wordt daar extra aandacht aan geschonken. Niet alleen vrijwilligers van de Hof van Seghwaert gaan zwerfafval opruimen, maar ook vrijwilligers van buurttuin de Zoete Aarde en buurttuin Noordhove steken op 18 maart de handen uit de mouwen. Ook in hun directe omgeving wordt zwerfafval geruimd. Daarnaast gaan een aantal vrijwilligers de route tussen de Zoete Aarde, de buurttuin Noordhove en de Hof van Seghwaert vrij maken van zwerfafval.
Op 18 maart start de actie in de Hof van Seghwaert om 11.00 uur en eindigt gezamenlijk (dus ook met de vrijwilligers van de Zoete Aarde en wijktuin Noordhove) om 12.30 uur bij de Hof van Seghwaert, Gaardedreef 169 (boomgaard ligt naast de parkeerplaats). Daar staat voor alle zwerfafval ruimers een heerlijke lunch klaar.


Wil je ook meedoen met de Landelijke Opschoondag? Meld je dan aan via de website www.nederlandschoon.nl

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-