Schermafbeelding 2021 03 02 om 21.22.16De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident op de Madernarode, waarbij een man zwaar gewond raakte. Dinsdagavond 2 maart rond 20:20 uur kwam de melding binnen bij de politie, even later werd de gewonde man in een geparkeerde auto aangetroffen.

Een traumahelikopter bracht snel een arts naar de Madernarode, het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het slachtoffer zat in een auto toen hij werd beschoten, deze auto is in beslag genomen voor verder onderzoek. Volgens de politie vertelde een getuige dat bij het schietincident een andere auto betrokken was geweest en die reed - met de schutter - na het geweldsincident in onbekende richting weg. Agenten zochten in de omgeving naar de schutter en de vluchtauto, maar deze is nog niet gevonden. De politie zette de nabije omgeving af om op zoek te gaan naar sporen. Later op de avond doorzochten agenten een woning aan de Madernarode. Daarbij namen agenten diverse goederen in beslag.
Het onderzoek naar dit schietincident is nog in volle gang, de politie roept dan ook getuigen die iets gezien hebben van het schietincident op om zich te melden.


Iets gezien of gehoord?

De districtsrecherche Zoetermeer komt graag in contact met getuigen die iets hebben gezien of gehoord van dit schietincident. Neem contact op via 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000. Ook is de politie op zoek naar camerabeelden waarop de dader(s), vluchtauto of vluchtroute te zien is. Deel uw informatie en camerabeelden via dit tipformulier.

Foto's: Robbert de Groot

-advertenties-

-goede doel-