Kom vanaf 23 januari naar de educatieve wiskunde tentoonstelling Wiskids en laat je nieuwsgierigheid los! Stroop je mouwen op en ga aan de slag met puzzels, bouwwerken, proefjes en opstellingen en ontdek hoe je wiskunde terugvindt in je dagelijkse doen en laten.

wiskids

Van 23 januari t/m 23 februari 2017 organiseert CKC & partners met medewerking van de Gemeente Zoetermeer en het Cultuurfonds Zoetermeer de educatieve wiskunde tentoonstelling Wiskids! Wiskids is een ‘hands-on’ tentoonstelling voor iedereen van 8 tot 80 en laat bezoekers spelenderwijs, wiskundige verschijnselen ervaren die aan de basis liggen van veel aspecten van kunst, cultuur, wetenschap en techniek. De tentoonstelling bestaat uit interactieve opstellingen, waar bezoekers fysiek mee aan de slag gaan en de effecten van hun handelingen direct ervaren.

Lerend ontdekken
Wiskids is leuk maar ook erg leerzaam. Door op speelse wijze te ontdekken stimuleer je je creativiteit en ontwikkel je je vaardigheden als wiskundig inzicht, ruimtelijk inzicht, logisch redeneren, schattingsvermogen, perspectief name, problemen oplossen, communicatie én samenwerking. Wiskids is daarom het ideale uitje voor het hele gezin en bovendien gratis te bezoeken!

De tentoonstelling is in het gebouw van CKC & partners aan de Leidsewallen 80 te bezoeken. Ga voor de openingstijden en meer info naar www.ckc-zoetermeer.nl/wiskids  of bel naar 079-3161411.

-advertenties-

-goede doel-