Stiltewandelingen voor mantelzorgers

Array ( [can_edit_events] => 0 [can_post_events] => 0 [can_repeat_events] => 0 [event_moderation] => 1 [can_delete_events] => 0 [can_register] => 1 [can_unsubscribe] => 1 [can_download] => 1 [can_upload] => 0 [can_create_categories] => 0 [tag_moderation] => 0 [can_add_locations] => 0 [can_edit_locations] => 0 [can_approve_events] => 0 [can_approve_tags] => 0 [can_change_options] => 1 [can_select_speakers] => 1 [can_add_speaker] => 0 [can_select_sponsors] => 1 [can_add_sponsor] => 0 [can_confirm_tickets] => 0 [limit_events] => 0 [enable_registration] => 1 [can_create_tickets] => 1 [enable_discounts] => 1 [default_category] => 0 [default_location] => 0 [can_view_subscriptions] => 0 [can_edit_subscriptions] => 0 [can_delete_subscriptions] => 0 [can_change_subscriptions] => 0 [can_scan] => 0 )
Beginnend op mei 24, 10:00
Categorieën: Activiteiten, Activiteit logo

Even niet bezig zijn met zorgen, maar toe aan een momentje voor jezelf? Heb je behoefte aan loskomen van thuis en niets moeten doen? Wil je alleen wandelen in de natuur met gelijkgestemden? Trek dan je wandelschoenen aan en ga mee op pad. Kom op adem tijdens een stiltewandeling.

In de periode van 10 mei t/m 12 juni zijn er stiltewandelingen voor geregistreerde mantelzorgers. De wandelingen vinden plaats onder leiding van Ineke Hermus, coördinator mantelzorg bij Mantelzorgcentraal.

Door in stilte te wandelen, wordt vaak een diepere ontspanning ervaren. Er is geen afleiding van verkeer, een mobieltje of van wat een ander vertelt. Zintuigen werken beter en er gebeuren bijzondere dingen.

Er wordt maximaal 5 kilometer gewandeld op een rustig tempo en er wordt ook letterlijk enkele momenten stilgehouden. De ervaring is dat je ondanks de stilte of misschien wel dankzij de stilte, de verbinding met de natuur sterker aanvoelt. De stiltewandeling gaat altijd door bij weer en wind, maar ook bij regen. Uiteraard is er ook ruimte om ervaringen te delen. Dit gebeurt na afloop onder genot van een kop koffie of thee van het huis. Er is ruimte voor 14 mantelzorgers en de activiteit duurt maximaal 2 uur.

Er wordt gestart vanuit verschillende locaties in Zoetermeer. De stiltewandeling is gratis en enkel voor geregistreerde mantelzorgers.

Vrijdag 10 mei 10.00 - 12.00 uur, Rondje Noord Aa en Prielenbos.
Woensdag 15 mei 10.00 - 12.00 uur, Rondje Bentwoud.
Vrijdag 24 mei 10.00 - 12.00 uur, Rondje Buytenpark/ Snowworld.
Woensdag 29 mei 13.30 - 15.30 uur, Rondje Benthuizerplas/Noord Aa.
Woensdag 5 juni 13.30 - 15.30 uur, Rondje Balijbos.
Woensdag 12 juni 13.30 - 15.30 uur, Rondje Westerpark.

Aanmelden voor de stiltewandelingen is verplicht. Zo weten men dat ze op je kunnen rekenen, want vol is vol. Laat een eerste en tweede voorkeursdatum weten, zie hierboven het overzicht van de stiltewandelingen. Stuur een mail met naam, postcode en telefoonnummer naar
zoetermeer@mantelzorgcentraal.nl Je ontvangt een bevestigingsmail voor één van de twee opgegeven data, het tijdstip en de exacte verzamelplek.

Evenementen herhalingen

-advertenties-

-goede doel-