Circus Snor, een circus voor zowel ouders als kinderen, kondigt met veel enthousiasme de start van hun 10e editie van de zomertournee aan. Onder de titel ‘Fête Magnifique’ belooft het circus een circuservaring vol spektakel, magie, acrobatiek en optredens.

Locatie Boerderij 't Geertje 

Van 7 tot en met 9 juni doet het Circus Zoetermeer aan en staan ze op locatie bij Boerderij 't Geertje met verschillende voorstellingstijden. Naast de voorstelling kunnen ook alle ouders met hun kinderen voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. 

Bij de Kinderkaravaan zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. 

additioneel beeld Circus Snor Paulus 153   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De show en artiesten

Dit jaar viert Circus Snor een feestje: ‘Fête Magnifique’. Circus Snor gaat al 10 jaar lang elke zomer op pad. Het publiek zal kunnen genieten van spectaculaire optredens van getalenteerde artiesten, waaronder Claudia en Alessio, de acrobaten uit Italië. Vladimir zal het publiek verbazen met zijn meesterlijke jongleeracts, terwijl Sabine haar kunsten vertoont in de touwen in de lucht. Larissa laat haar indrukwekkende vuuract zien, terwijl Jasper de toeschouwers versteld zal doen staan met zijn verbazingwekkende illusies.

Kaartverkoop en praktische informatie

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14 euro. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor.  De tour van Circus Snor start op 1 juni in Montfoort en eindigt op 29 september in Sint-Michielsgestel. De volledige speellijst is te vinden op de website van Circus Snor.

Foto’s: Circus Snor

Bij Uit tips vindt u alle uitgaanstips voor theater en muziek. Zie ons evenementen overzicht voor alle evenementen in Zoetermeer en bij cursussen hebben we Zoetermeerse cursussen en activiteiten voor u op een rij gezet.

-advertenties-

-goede doel-