20190307 5547Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag stelt gratis tafels beschikbaar op de informatiemarkt van het evenement op zondag 8 maart 2020 in het Beroepscollege Zoetermeer. Organisaties kunnen zich hier presenteren met als thema ‘vrijheid’.

Het altijd drukbezochte evenement Infomarkt Internationale Vrouwendag is een feest voor alle vrouwen van Zoetermeer, met muziek, optredens, workshops, activiteiten en lekkere hapjes. Voor de informatiemarkt 2020 in het Beroepscollege Zoetermeer VMBO, voorheen Stedelijk College, zijn de organisatoren van de Stichting 8 maart Internationale Vrouwendag op zoek naar vrouwen, vrouwenorganisaties, burgerinitiatieven, wijkinitiatieven, buurtinitiatieven, vrijwilligers organisaties die, zonder commerciële bedoelingen, een bijdrage willen leveren aan de informatiemarkt.

Het thema is dit jaar ‘vrijheid’: vrijheid begint bij jezelf met het nemen van je eigen verantwoordelijkheden en het uitvoeren van wat je zelf echt wil.

 

Voor aanmelding en meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoon 06 1309690 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

-advertenties-

-goede doel-