DSC03894Het Harmonie Orkest Zoetermeer staat volledig ‘on fire’ met een spectaculair en bijzonder concert in het CKC Theater. Op zaterdagavond 2 november laat het harmonie-orkest aan iedereen laten horen hoe deze positieve energie muzikaal tot uiting komt.

Susanne Nehring foto 2016CKC & partners organiseert op 15 november een herdenkingsconcert als eerbetoon aan Susanne Nehring, de docente zang pop/rock/jazz overleed in juni van dit jaar. Tijdens het concert zal gemusiceerd worden door leerlingen, oud-leerlingen, vrienden en collega’s.

Winnaars e waste450Een strijkijzer hier, elektrische tandenborstel daar, oude boormachines en nog veel meer. Dat is slechts een greep uit de e-waste (klein elektronisch afval) die er tijdens de Nationale Recycle week is ingezameld. Veel Zoetermeerders gaven gehoor aan de actie.

Echtpaar Nooy Coasaert 60 jr. 300dpi 0021Burgemeester Aptroot bracht woensdagochtend 30 oktober een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar Nooy-Cosaert. Hij feliciteerde het echtpaar hartelijk met hun huwelijksjubileum en overhandigde namens de gemeente een mooie bos bloemen.

CKC partners The Wall door Bad BeatBerlijn, 9 november 1989: de Berlijnse Muur valt. Dit jaar is het 30 jaar geleden en op initiatief van het Ebony Ensemble organiseren diverse Zoetermeerse culturele partijen een festival op zakformaat rondom dit thema.

hands 1926414 1920Bij de Allerzielenviering in de H. Nicolaaskerk op zaterdag 2 november 2019 wordt er om 19.00 uur bijzondere aandacht besteed aan alle overledenen en hun nabestaanden. Voor deze overledenen wordt gebeden en het hele pastorale team gaat in de viering voor.

1080BBC80D404F019F9127EB7E7097EADe Zoetermeerse band Mainline treedt zaterdagavond op bij JJ Musichouse. Met hun pure rock n roll/rockabilly stijl is het gegarandeerd swingen op de klanken van de klassiekers van o.a. Elvis Presley, Chuck Berry, Carl Perkins, Stray Cats, Johnny Cash en nog vele anderen.

20181228 3670Het Kinderpretplein wordt al jaren georganiseerd door Miranda Roeleveld, een maatschappelijk betrokken inwoonster van Zoetermeer. Dit jaar komt de 4e editie van het kinderfeest naar Rokkeveen op woensdag 11 december.

pgbDe gemeente bekijkt vanaf 1 januari 2020 veel kritischer of een toekenning van een pgb aan ouders voor hun kind wel écht nodig is en wat gezinnen zelf kunnen. Er zullen minder pgb budgetten worden toegekend en het pgb tarief gaat omlaag.

AlexanderWarenberg001Alexander Warenberg, ‘onze’ Zoetermeerse cellist met wereldcarrière, komt op woensdag 6 november even terug in zijn geboortestad voor een recital met het 17-jarige supertalent Nikola Meeuwsen. 

-advertenties-

-goede doel-