Superhelden heldinnenDe Bibliotheek Zoetermeer heeft leuke en leerzame activiteiten in de vakantie voor kinderen. Elke donderdagmiddag in de vakantie kunnen kinderen gratis meedoen aan zomeractiviteiten in het Forum. Deze week: Superhelden/ heldinnen.

 

Donderdag 29 augustus word je in het Forum een Superheld of heldin, de activiteit is van 13 tot 16 uur.Ga als je favoriete superheld verkleed en verdien een superheldendiploma. Kinderen mogen zelf al verkleed komen als superheld of superheldin, op de zomeractiviteit maken zij een masker en armband voor bij het kostuum. Voor het green screen kunnen zij een superheldenfoto maken met een zelfgekozen achtergrond.
Superhelden bestaan eigenlijk al sinds de Griekse oudheid, denk bijvoorbeeld aan Hercules. Tijdens de activiteit kun je een Griekse vaas beschilderen met hun eigen heldenverhaal.
De foto’s van de kinderen als superheld of superheldin worden na de activiteit gemaild.

 

Praktische informatie

De zomervakantie-activiteiten zijn voor kinderen vanaf 7 jaar. Vooraf inschrijven voor de activiteiten is niet nodig, kinderen kunnen zich (alleen of samen met hun ouders) aanmelden voor de activiteit bij de Forumbibliotheek in het Stadshart.
De activiteit duurt van 13 tot 16 uur, maar je kunt ook tussentijds binnenlopen.
De activiteiten zijn gratis.
Ouders hoeven niet bij de activiteit te blijven, maar kunnen natuurlijk even een kopje koffie gaan drinken in het Forum Café.
Start van de activiteiten is bij het E-Lab, ingang Stadhuisplein.

-advertenties-

-goede doel-