20181130 095352Lokale Zoetermeerse talenten Femke en Lisanne van Oosterhoud maken op 8 december deel uit van de eerste editie van Festival Blazen aan het Spui. Dit blaasmuziekevenement vindt plaats van 7 t/m 9 december in Den Haag en staat in het teken van de wereldberoemde Voorburgse componist Johan de Meij.

stemhokje 3De gemeente zoekt Zoetermeerders die tijdens de verkiezingen willen helpen op de stembureaus. Op 20 maart en 23 mei zijn er verkiezingen en voor beide data worden er zowel stembureauleden als voorzitters gezocht. Voor deze functies wordt een vergoeding gegeven.

ZA logo 1018 aWaar vind ik de lekkerste lokale restaurants? Waarom was de A12 afgesloten en wat is de uitslag van de laatste wedstrijd van FC Zoetermeer? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

IMG 20181127 WA0025 webWethouder Robin Paalvast voerde samen met de kinderen van de toekomstige bewoners van Wonen à la Carte De Groene Loper in Zoetermeer de officiële handeling uit voor de start van de bouw. Aan de Agaat in Rokkeveen komen 28 woningen, die voor een groot deel door bewoners zelf ontworpen worden.

Asseliershof copy1Midden in Palenstein zijn woensdag 28 november 21 nieuwe woningen opgeleverd aan de kopers. De woningen zijn duurzaam, gasvrij en nul-op-de-meter, een mijlpaal die gevierd werd met alle nieuwe bewoners.

20181124 2021De Vrienden van Buytenwegh organiseren samen allerlei leuke activiteiten in de wijk. De 12 partners maken zich zo samen sterk voor een leuke en veilige wijk waar het fijn wonen is. Partner Zoetermeer Actief bracht de het unieke concept van de Vrienden in beeld.

DSC01357Woensdag 5 december zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk te Zoetermeer verzorgd worden door Ronald de Jong. Op deze speciale dag zal Ronald improviseren over bekende Sinterklaasliedjes. Dit traditionele Sinterklaas concert is bij velen zeer geliefd vanwege de ongedwongen sfeer.

Mainline 1Wie van rock & roll’n houdt is zaterdagavond helemaal op zijn plek bij JJ Music House. Mainline 55, een jonge en enthousiaste coverband, heeft zijn repertoire gebaseerd heeft op het rock n roll en rockabilly genre.

PHOTO 2018 11 23 13 05 52 2 afscheid mijnheer SimonKindcentrum Het Palet heeft zingend afscheid genomen van de heer Ignacio Simon, die de afgelopen jaren op voortreffelijke wijze heeft schoongemaakt in de school. Binnen de school staat hij bij iedereen bekend als 'Meneer Simon'.

Dutch waterdreamsNa een lange voorbereiding kunnen initiatiefnemers Rakesh Jagai en H. Bashir eindelijk naar buiten treden met hun grootse plannen voor het Van Tuyllpark. Medio april hopen de twee hun Water Dreams Village te openen, op de locatie van het vroegere Dutch Water Dreams. Het wordt een familie attractie met spelen, games en horeca.

-advertenties-

-goede doel-