IMG 7903IMG 7898Lionsclub Zoetermeer heeft voor het vierde jaar op rij DE-punten verzameld voor de voedselbank, eind januari werden al meer dan één miljoen DE-punten geteld. Dit resulteerde op 28 maart 2018 in de overhandiging van 2052 pakken DE Bio snelfiltermaling aan de Voedselbank Zoetermeer. 

In totaal verzamelden de Lionsclubs in heel Nederland circa 44 miljoen waardepunten. DE verhoogde dat totaal nog eens met 20%. De Voedselbank is erg blij met dit initiatief van de Lions en DE, want de behoefte blijft groot. Ruud Mons van de Voedselbank Zoetermeer nam meer dan drie pallets met koffie in ontvangst. “Deze actie vult onze eigen initiatieven op een geweldige manier aan. Dat de actie nodig is blijkt alleen al uit het feit dat er van de donatie van vorig jaar nog slechts één pak over is.”, vertelt Ruud. Lionsclub Zoetermeer werd bij de overhandiging vertegenwoordigd door kartrekkers Bert van Eken, Willem van Waaij en Chris Hartog.

De punten zijn op initiatief van de leden van de club verzameld via winkeliers en ondernemers in de stad. De winkelwaarde van de donatie bedraagt bijna € 12.000,-.

-advertenties-

-goede doel-