Ateliers BaZtille opent zaterdag 9 december om 16.00 uur officieel een tentoonstelling met werken van cursisten van het atelier van Hortense de Kooter. De tentoonstelling is te bezichtigen vanaf donderdag 7 december 2017. De deuren van gaan open om 13.00 uur.

SAM 1573a cursisten in atelier HortenseIn het atelier van Hortense de Kooter krijgen cursisten les krijgen in beeldhouwen. Dat is al enige jaren zo. Op een gegeven moment ontstaat er dan toch een collectie. Het idee van Hortense om die werken gezamenlijk te exposeren werd met enthousiasme ontvangen. Er zijn 16 deelnemende exposanten die hun werken tonen. De beelden die getoond worden hebben een breed scala aan vormen en uitingen.

Deelnemers

De deelnemende cursisten/beeldhouwers zijn: Pia Sies, Linda Takens, Sjan Norbart, Meriam van der Meer, Adri van Velzen, Dorine Nederhof, Paulien Neuteboom, Margot Kok, Edith Lenderink, Reina van der Vlugt, Fien den Hollander, Joke Boone, Monique den Hollander, Gerrie van Slobbe, Jack Monnereau en Sandra Paap.


Ateliers BaZtilleteliers BaZtille is te vinden aan de Rokkeveenseweg 46 C
2712 XZ Zoetermeer

 

-advertenties-

-goede doel-